Welcome back; your last visit was on Today
Forum Topics Replies Last Post Info
No New Posts szabályzat és bejelentések
mindennek a kezdete és a vége, az alfája és az omegája. itt foglalnak helyet az oldal törvényei, illetve a közlemények, melyekről úgy gondoljuk, hogy tudnotok kell, a biztonságos, gond nélküli szerepjáték érdekében. látogasd gyakran!
3 4 Feb 4 2012, 06:00 PM
In: Last Postbejelentések
By: amelie clarkson
No New Posts társoldalak
azok az oldalak, akikkel jóban vagyunk, és akik ugyanolyan lelkesen várják az új tagokat, mint mi. nézz be közéjük is, hátha valamelyik megtetszik annyira, mint a tornerans. ;)
35 2 Jul 4 2014, 07:24 AM
In: Last PostRegcure Pro 2013 Licence Key
By: whytlrosal
 

Forum Topics Replies Last Post Info
No New Posts karakteralkotás
itt fektetheted le a karaktered alapjait, azzal, hogy megírod az életét, tulajdonságait, lefoglalod az arcát. ezen kívül pedig még skicc karaktereink is várnak rád. huh. tudod még követni?

Subforums: kész előtörténetek, félkész előtörténetek, javítandó előtörténetek

32 13 Apr 1 2013, 11:46 PM
In: Last PostJeremy Mason Walker
By: Jeremy Mason Walker
No New Posts elfogadott előtörténetek
ejha! hát ide is eljutottál? itt látod az előtörténetedet? akkor büszke lehetsz magadra méltán. teljesítetted a követelményeket, és a karakteredből is kihoztad a maximumot. azért ez dicsőség, nem? dehogynem. ;) kellemes játékot!

Subforums: extremus, pilluamuleto, pugnax, tanárok, helyi lakosok

16 17 Apr 10 2012, 04:03 PM
In: Last Postquinn lillie hanson
By: gerard rowne wayner
No New Posts kapcsolatépítő
úgy gondolod, unod már az ismerkedős játékokat, szeretnéd tisztázni a karaktered életét, ki a barátja, ellensége, vagy netán szerelme? itt jó helyen jársz. nyiss magadnak egy témát, ahol megszervezheted a karaktered életét, sőt, még játékostársat is találhatsz mindehhez!
8 11 Feb 11 2012, 01:38 PM
In: Last PostVictor Fontaine
By: candice manfield
 

Forum Topics Replies Last Post Info
No New Posts az iskola épülete
Az iskola Staten Island egy félreesőbb területén található, és ugyan a tizenkilencedik századi épületegyüttes igen csak figyelemfelkeltő jelenséggel bír, a muglik mégsem kíváncsiskodnak, mivel a szóbeszéd szerint csupán egy átlagos bentlakásos iskola tehetséges fiatal diákok számára, így a környékbeliek nem is nagyon kíváncsiskodnak, milyen tanulmányok folynak a kastély-jellegű épület falain belül.
1 0 Jan 23 2012, 09:12 PM
In: Last Posthelyszínek
By: jason drake wayner
No New Posts klubhelyiségek, tantermek
Tantermek nélkül elég nehézkesen menne a tanulás, nemde? Így értelemszerű, hogy elengedhetetlen helyiségek egy iskolán belül, és ami a fő, hogy nem csak tanítási időben látogathatóak, lévén, hogy az iskola bentlakásos. Ebből kifolyólag már a klubhelyiségek is értelmet nyertek, hiszen egy fárasztó nap után mi sem jobb, mint szétterülni egy kényelmes kanapén a tűzhely előtt a saját háztársaiddal, akikkel amúgy is megosztod az életed igencsak túlnyomó részét?
1 0 Jan 23 2012, 09:13 PM
In: Last Posthelyszínek
By: jason drake wayner
No New Posts az iskola parkja
Egy normális kastélyhoz birtok is jár, ez nem vitás. Van egy is szabadidőd, ebédszüneted, lyukasórád, vagy csak szimplán hiányzik a friss levegő? Az iskola körülötti hatalmas park – hiszen a birtok területe jóval nagyobb, mint gondolnád -, feltétel nélkül csakis a diákság felszabadulására van kialakítva. Hatalmas füves placc, kis sétautak, nálad jóval öregebb fák, s felmenőik padok képeiben, valamint a hírhedt és rejtélyes halastó is itt található. Mire vársz még, irány a szabadba!
1 0 Jan 23 2012, 09:13 PM
In: Last Posthelyszínek
By: jason drake wayner
 

Forum Topics Replies Last Post Info
No New Posts new york - lakóhelyek
Hiszen egyszer minden ember életében eljön az a szomorú időszak, amikor is tanulmányaiknak véget vetnek, és nem maradt más hátra, mint a mélyvíz, ugrás a nagybetűs ÉLET-be. És lévén, hogy az egyik legnagyobb varázslóiskola is jelen van a városban, New York pedig tele lehetőséggel, így a felnőtt varázslóknak is kell lakni valahol. Manhattan, Queens, Bronx vagy Brooklyn? Az már rád van bízva, hogy találsz lakást.
1 13 Dec 18 2012, 08:50 PM
In: Last PostPierce ház előtt - Charli...
By: charles quentin pierce
No New Posts new york - belváros
Ha azt mondom, New York, te azt mondod, irány az éjszakába! Ja, hogy itt még a csillagokat se látni? Ki érdekel, a Time Square úgyis szebben világít. Éjszakai élet mellett természetesen a belvárosban napközben sem áll meg az élet, sőt! Broadway, Central Park, Manhattan bármely szegletében találsz akár egy kávézót, éttermet, bárt, ha már kijöttél a színházból vagy a moziból, de még nem szívesen mennél haza. Csak tudd, hogy mit is keresel pontosan, nehogy elvessz a város rengetegében!
2 5 Feb 1 2013, 11:08 PM
In: Last PostNew York utcái - Violetta ...
By: Violetta J. Worth
No New Posts egyéb helyszínek
Természetesen nem csak New York-ból áll a világ, még ha néha úgy is tűnik, hogy bőven elegendő lenne. Szeretsz utazni? Kezdésként a nemzetközi autóbusz- és vasútállomást tudnám ajánlani, de ha még ez sem elegendő, fogj egy taxit, és célozd be a JFK repteret. Az American Airlines elég sok helyre eljuttat, neked nincs más teendőd, csak egy bőrönddel megjelenni, miután kiválasztottad a menetrendből a számodra legkedvezőbb járatot. Gyerünk, utazz, láss világot, miért vagy még mindig itt?
0 0 --
In: ----
By:
 

-   »minden más
Forum Topics Replies Last Post Info
No New Posts speciális játékterek

Subforums: a múlt emlékei, meg nem történt

0 0 --
In: ----
By:
No New Posts merengő

0 0 --
In: ----
By:
No New Posts játszótér
játék az egész világ. hoppá, az idézet nem pont így van, de akár így is leírhatta volna shakespeare, örök klasszikusaiban. számtalan jobbnál-jobb játék vár téged is ezen fórumon belül, hogyha éppen nem szerepjátékra vágysz, de szórakozni szeretnél.
4 1 Jan 28 2012, 06:48 PM
In: Last Postpaparazzi
By: jason drake wayner
No New Posts egyebek
minden, ami máshová már nem fért be. szavazások, játékra hívás, egyéb, kiegészítő információk, azaz amiben jó, ha te is részt veszel. mielőtt regisztrálnál, érdemes itt is alaposan szétnézni.
10 2 Jul 4 2014, 05:14 AM
In: Last PostCharacter Animation In 3d R...
By: walwethe
 

-   »archívum
Forum Topics Replies Last Post Info
No New Posts archívum: játékok

23 214 Oct 4 2012, 05:16 PM
In: Last Postmozi - hannah/charlie
By: hannah joyce walker
No New Posts archívum: egyebek

0 0 --
In: ----
By:
 

Quick Log In


Board Statistics
1 user(s) active in the past 30 minutes
Active Users 1 guests, 0 members, 0 anonymous members Show detailed by: Last Click, Member Name
Board Statistics
Board Stats Our members have made a total of 653 posts
We have 58 registered members
The newest member is damanna
Most users ever online was 27 on Jul 6 2014, 10:38 PM
Members Online Today: [Collapse]
Active Users Most members ever online in one day was 22, last accomplished on February 2nd, 2012

No members have been online yet today